Wat is Payroll?

En hoe kan het u als ondernemer helpen in uw dagelijkse werkzaamheden?

Meer dan de standaard.

Strikt genomen is payroll het uitbesteden van de juridische aspecten rond het werkgeverschap. Maar voor onze opdrachtgevers en voor DB Payroll betekent payroll veel meer. Meer vrijheid bijvoorbeeld, minder risico’s, meer flexibiliteit, maar ook meer binding vanuit uw medewerkers met u als opdrachtgever.

Verlichting door DB Payroll.

Wij nemen de uitbetaling van uw medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico’s. Met meer vrijheid en minder verplichtingen kunt u zich richten waar het écht om draait: ondernemen.

voordelig

Gemak.

binding

Flexibel.

zekerheid

Goede service.

Dit regelt DB Payroll voor u:

  • Verloning van werknemers.
  • Afdragen premies en loonbelasting.
  • Verstrekking loonspecificaties.
  • Ontzorging bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.
  • Doorbetalingsplicht bij ziekte.
  • Ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. U werft en selecteert zelf uw mensen, zónder een arbeidsovereenkomst met hen af te sluiten. De werknemer komt op de loonlijst van DB Payroll en u krijgt de factuur volgens het afgesproken tarief. Volledig transparant, daar staan we voor. En door gebruik te maken van onze dienstverlening geniet u als opdrachtgever van een groot aantal voordelen. Door gebruik te maken van de ABU cao kunt u 5,5 jaar flexibel medewerkers inzetten, terwijl u vanuit uw eigen organisatie maar drie contracten in twee jaar tijd kunt, alvorens iemand een vast contract aan te bieden.

Payroll calculator.

Met onze uitgebreide payroll calculator kunt u snel zien wat uw scherpe tarieven zijn. Uiteraard sturen we u ook graag een overzichtelijke offerte waarin alle mogelijkheden voor u op een rij worden gezet.

Stuur mij een offerte

Direct contact.

Bent u enthousiast? Niet wachten op een offerte en meteen de koe bij de spreekwoordelijke horens pakken? Of heeft u behoefte aan meer persoonlijke informatie? Neem dan direct contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Contact